Торт "Рафаелло" - це справжній рай для любителів кокосу та мигдалю. Легкий бісквіт, просочений сиропом, ідеально поєднується з ніжним кремом на основі кокосового масла та вершків та хрусткою прослойкою з мигдалевими горішками. Поверхня торту вкрита кокосовою стружкою.
Торт "Рафаелло" дуже нагадує відомі цукерки, але при цьому він набагато смачніший, тому що поєднує ніжний бісквіт, соковитий крем, тонкий мигдалевий смак і вишукану обсипку.. Головне, що поєднує цукерки і торт - пікантний смак екззотичного кокосу.
Торт "Рафаелло" - це безпрограшний варіант для подачі на святковий стіл, тому що не захопити цей торт, який нагадує про літо, безтурботний відпочинок і спекотний пляж, просто не може.